מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

בסיס להכנת קצפת

בסיס להכנת קצפת על בסיס צמחי. 

כל מי שהקציף פעם שמנת של ריצ' יודע: אין הקצפת יתר, אין שבירת הקצפת: הקצפת אינה נפרדת או מתפרקת במהלך ההקצפה, גם לאחר הקצפה ממושכת. 

כמות הקצפת המתקבלת גדולה בהרבה מזו המתקבלת ממיכל בגודל דומה של שמנת מתוקה חלבית


הבסיס להכנת קצפת כשר למאכלי חלב או בשר (פרווה) בהשגחת בד"צ חתם סופר.

על בסיס צמחי, ללא כולסטרול, ללא לקטוז

מכיל כ-25.2% שומן



לטיפים לשימוש בבסיס ריצ' להכנת קצפת - לחצו כאן
 

בסיס להכנת קצפת