מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לבראוניס דבש אפויים בגביעי גלידה שטוחים מצופים בגנאש שוקולד / בני שוורץ

החומרים:

 

  • 150 גרם חמאה רכה
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • 4 ביצים טרופות
  • 100 גרם דבש
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
  • 1/2 כפית קינמון
  • קורט ציפורן טחון
  • 1/2 כוס קמח
  • 100 גרם אגוזי פקאן או מלך מרוסקים



לציפוי:

 



ההכנה:

 

  • מערבבים בקערת המיקסר את החמאה עם הסוכר. מוסיפים את הביצים והדבש ומערבבים היטב עם התבלינים. מוסיפים את הקמח ואת האגוזים.
  • מחלקים את התערובת לגביעי גלידה, עד 3/4 מגובה הגביע, מניחים בתבנית אפייה.
  • אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 170 מעלות. מוציאים מהתנור ומצננים כחמש דקות.
  • על אש נמוכה מאוד או במיקרוגל ממיסים את השוקולד עם השמנת, מבלי להגיע לרתיחה. טובלים את הגביעים בשוקולד המומס.
  • מומלץ להגיש עם שמנת להקצפה של ריצ', מוקצפת.
בראוניס דבש אפויים בגביעי גלידה שטוחים מצופים בגנאש שוקולד - מתכונים לאפייה