מתכון לבראוניס דבש אפויים בגביעי גלידה שטוחים מצופים בגנאש שוקולד / בני שוורץ
ריצ' קצפת > מתכונים > מתכונים לאפייה > בראוניס דבש אפויים בגביעי גלידה שטוחים מצופים בגנאש שוקולד / בני שוורץ
החומרים:
- 150 גרם חמאה רכה
- 1/2 כוס סוכר חום
- 4 ביצים טרופות
- 100 גרם דבש
- 1/2 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
- 1/2 כפית קינמון
- קורט ציפורן טחון
- 1/2 כוס קמח
- 100 גרם אגוזי פקאן או מלך מרוסקים
לציפוי:
- 100 גרם שוקולד מריר במטבעות
- 1/4 כוס שמנת להקצפה של ריצ'
ההכנה:
- מערבבים בקערת המיקסר את החמאה עם הסוכר. מוסיפים את הביצים והדבש ומערבבים היטב עם התבלינים. מוסיפים את הקמח ואת האגוזים.
- מחלקים את התערובת לגביעי גלידה, עד 3/4 מגובה הגביע, מניחים בתבנית אפייה.
- אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 170 מעלות. מוציאים מהתנור ומצננים כחמש דקות.
- על אש נמוכה מאוד או במיקרוגל ממיסים את השוקולד עם השמנת, מבלי להגיע לרתיחה. טובלים את הגביעים בשוקולד המומס.
- מומלץ להגיש עם שמנת להקצפה של ריצ', מוקצפת.
