מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לגלידת וניל

החומרים:

 

  • 1/2 מיכל (210 מ"ל) ריצ'קפה
  • 1/2 מקל וניל חצוי לאורכו
  • 4 ביצים
  • 2 כפות סוכר
  • 1 קופסת שימורי חלב ממותק
  • 2 מיכלים (424 מ"ל) קצפת ריצ'


ההכנה:

 

  • בסיר קטן מחממים ריצ'קפה עם מקל הווניל, כמעט עד רתיחה. מכבים את האש, מכסים את הסיר ומצננים לטמפרטורת החדר. בעזרת סכין מסירים את גרגרי הווניל מהמקל ומוסיפים לנוזל.
  • בינתיים מקציפים היטב בקערת המיקסר את הביצים עם הסוכר במהירות גבוהה כדי לקבל קציפה תפוחה ויציבה.
  • מנמיכים מאוד את מהירות המיקסר ומוסיפים את הריצ'קפה ואת החלב הממותק.
  • בקערה נפרדת מקציפים קצפת ריצ' ומוסיפים לתערובת הביצים, בתנועות קיפול או במיקסר, עדיין במהירות הנמוכה ביותר. מעבירים לכלי ומקפיאים.



למתכוני קינוחים נוספים - לחצו כאן

גלידת וניל - מתכונים לאפיה