מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לגלידת תות

החומרים לכ-10 מנות:
 

  • 450 גרם תות טרי או קפוא חצי מופשר
  • 3 חלבונים
  • 3/4 כוס (180 גרם) סוכר
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 מיכל (212 מ"ל) קצפת ריצ'


לרוטב:

 

  • 200 גרם תותים
  • 2 כפות סוכר



ההכנה:

 

  • חותכים את התותים לרבעים ומקציפים היטב עם החלבונים, הסוכר ומיץ הלימון, כ-10 דקות במהירות גבוהה, עד שהקציפה ממלאה את הקערה הגדולה של המיקסר. כדאי לכסות את הקערה במהלך ההקצפה, כדי לא ללכלך את הסביבה.
  • מקציפים בנפרד קצפת ריצ'. מנמיכים מאוד את מהירות המיקסר ומוסיפים לקערה את קציפת התות. אפשר לקפל יחד בעזרת כף גדולה. מעבירים לגביעים אישיים או לקערה ומקפיאים.
  • להכנת הרוטב, מרסקים במערבל את התותים עם הסוכר לעדינות הרצויה. יוצקים על המנות לפני ההגשה.

למתכוני קינוחים נוספים - לחצו כאן

גלידת תות - מתכונים לאפיה