מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לגליליות מסקרפונה/ לימור בכר

 

חומרים:

 

  • 50 גליליות ופל למילוי (קטנות)

 

לקרם:

 

 

לציפוי שוקולד:

 

  • 350 גרם שוקולד מריר
  • 3 כפות שמן

 

אופן ההכנה:


 

  • ממיסים את השוקולד על אש נמוכה ובוחשים ללא הפסק עד שמתקבל רוטב שוקולד אחיד. מוסיפים 3 כפות שמן ומערבבים, מורידים מהאש ומקררים לטמפרטורת החדר.
  • מערבלים את כל החומרים לקרם במהירות גבוהה עד לקבלת קרם יציב.
  • מזליפים בעזרת שק זילוף את הקרם אל תוך הגליליות.
  • טובלים את 2 צידי הגלילית ברוטב השוקולד ומניחים בתבנית עד שהשוקלד מתקשה.
  • מכניסים למקרר ל- 24 שעות.
  • ניתן גם להקפיא לימי הקיץ החמים.
  • אוכלים ונהנים.
גליליות מסקרפונה - קינוחים