מתכון לופל בלגי שוקולדי / מיכל אנגלנדר
הסוד של הוופל הזה הוא, שמומס בתוכו שוקולד והבלילה מכילה בסיס לבישול והקרמה של ריצ'.
החומרים:
- 100 גרם מחמאה מומסת
- 1 כוס סוכר
- 2 ביצים
- 1/2 כפית תמצית וניל
- 60 גרם שוקולד מומס
- 1/2 כוס בסיס לבישול והקרמה של ריצ'
- ½ 1 כוסות קמח
- 1/2 חבילה אבקת אפייה
- 1/4 כפית מלח
- 1/4 כפית קינמון
- 1/4 כפית אגוז מוסקט
ההכנה:
- מערבבים את כל המרכיבים לתערובת אחידה. אפשר להכין בקערת המיקסר או במעבד מזון.
- מחממים היטב מכשיר להכנת וופל, משמנים מעט, יוצקים מהתערובת וממתינים עד שהוופל בצבע זהוב עמוק.
- מגישים עם רוטב שוקולד, פירות חתוכים, קצפת שהוכנה משמנת להקצפה של ריצ', רוטב מייפל או פירות מרוסקים.
