מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לופל בלגי שוקולדי / מיכל אנגלנדר

 

הסוד של הוופל הזה הוא, שמומס בתוכו שוקולד והבלילה מכילה בסיס לבישול והקרמה של ריצ'.
 


החומרים:

 

  • 100 גרם מחמאה מומסת
  • 1 כוס סוכר
  • 2 ביצים
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • 60 גרם שוקולד מומס
  • 1/2 כוס בסיס לבישול והקרמה של ריצ'
  • ½ 1 כוסות קמח
  • 1/2 חבילה אבקת אפייה
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית קינמון
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט



ההכנה:

 

  • מערבבים את כל המרכיבים לתערובת אחידה. אפשר להכין בקערת המיקסר או במעבד מזון.
  • מחממים היטב מכשיר להכנת וופל, משמנים מעט, יוצקים מהתערובת וממתינים עד שהוופל בצבע זהוב עמוק.
  • מגישים עם רוטב שוקולד, פירות חתוכים, קצפת שהוכנה משמנת להקצפה של ריצ', רוטב מייפל או פירות מרוסקים.
ופל בלגי שוקולדי - קינוחים