מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

טיפים לאפייה בריאה

  • מומלץ להימנע מאפייה עם מרגרינה, היא עשירה בשומן טרנס תעשייתי שמזיק מאוד לבריאות.
  • רצוי להשתמש בחמאה מופחתת שומן. באפייה כדאי להשתמש ב-75% חמאה מופחתת שומן ו-25% אחוז חמאה רגילה.
  • בכל מקרה עדיף להשתמש בשמן נוזלי מאשר בשומן מוצק, כמו חמאה. רוב השמנים הנוזליים מורכבים בעיקר משומן בלתי רווי, לעומת החמאה שעשירה בשומן רווי.
  • במקום ביצה אחת שלמה, השתמשו בחלבונים משתי ביצים. כל השומן והכולסטרול מרוכזים בחלמון, וכך תוכלו להימנע מהם.
  • כאשר משתמשים ביוגורט באפייה רצוי לבחור ביוגורט דל שומן, עד מקסימום 3% שומן. 
     

לטיפים מהשף של ריצ' - לחצו כאן

יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם. 

טיפים לאפייה בריאה