מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

טיפים לאפייה מוצלחת

  • אפייה נחשבת למדע מדויק, לכן תמיד רצוי להקפיד על כל ההוראות והמידות.
  • מומלץ להשתמש בכלי מדידה קבועים ומדויקים, כמו כוסות וכפות מיוחדות.
  • כדאי להשתמש במאזניים כדי לוודא שכמויות החומרים מדויקות, פספוס קטן בכמויות החומרים יכול להיות ההבדל בין אפייה מוצלחת לבין כישלון.
  • שימוש בחומרים איכותיים וטריים יתרום רבות להצלחת האפייה. ביצים טריות, קמח משובח, שמרים איכותיים וכדומה יעזרו לאפייה שלכם להצליח.



אוהבים לאפות? באתר של ריצ' אם תמצאו מבחר גדול של מתכוני עוגות 
לטיפים נוספים מהשף של ריצ' - לחצו כאן


יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם. 

טיפים לאפייה מוצלחת