מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

טיפים לאפיית מאפינס

  • כאשר מוסיפים את הקמח, יש לערבב עד לספיגה מלאה של הקמח כדי שלא יצאו מאפינס קשים.
  • כדי להגיע לטעם, למירקם ולמראה הטובים ביותר, יש לחמם מראש את התנור בלטמפרטורה גבוהה יותר מהדרוש, וכשהאפיה מתחילה להנמיך.
  • ניתן להכין מאפינס עם כמעט כל סוג של נוזל: להעשרת טעם המאפינס אפשר להמיר את כמות המים במיץ תפוזים או תפוחים, וכן ניתן להמיר בחלב ומוצריו לתוספת סוכר ו/או שומן התורם למאפינס רכים יותר.
  • כשמכינים מאפינס פירות, יש להוריד מכמות הנוזלים במתכון או לחילופין לסנן היטב את הפירות לפני כדי שמאפינס לא יהיו רטובים מדי.
  • רצוי להשתמש בביצים ובשומנים בטמפרטורת החדר. חומרים קרים לא משתלבים היטב בתערובת. כמו כן, תערובת קרה "תעבוד" קשה יותר על מנת לגבוה בתנור.
  • לשמירה על טריות: לאחר שהמאפינס הוצאו מהתנור, יש להניח להם להתקרר במשך 5 דקות על בסיס מתכת. אם נקרר אותם בתבנית החמה הם יתיבשו מהר יותר. לאחר האפייה רצוי לאחסן את המאפינס שהתקררו בשקית נייר חומה או להקפיא
     

לטיפים מהשף של ריצ' - לחצו כאן

יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם. 

טיפים לאפיית מאפינס