מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

טיפים לאפיית עוגות גבינה

  • אם, לאחר פרק זמן בתנור, אתם שמים לב שעוגת הגבינה כבר שחומה מאוד בחלקה העליון, אך עדיין רכה מבפנים, תנו לה זמן נוסף בתנור. על מנת שחלקה העליון לא יישרף, שימו מעל העוגה נייר פרגמנט.
  • חשוב להקפיד למעט בפתיחת התנור במהלך האפייה. כל פתיחה של התנור מורידה את החום שנאגר בתוכו ופוגמת באפיית העוגה.
  • אל תוציאו את העוגה מהתנור מיד בסיום האפייה, על מנת שהיא לא תקבל מכת קור ותיפול. כבו את התנור, פיתחו מעט את הדלת שלו והמתינו עד שעוגת הגבינה תתקרר מעט.

 
לטיפים נוספים מהשף של ריצ' - לחצו כאן


יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם. 

טיפים לאפיית עוגות גבינה