מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

טיפים נוספים לאפיית עוגות גבינה

  • מומלץ להניח בתחתית התנור תבנית מלאה מים. פעולה זו תעניק לחות לעוגה, תמנע סדקים ותייצב את גובהה.
  • רצוי להגיש עוגות גבינה לאחר שהייה של לילה במקרר. הקירור מאפשר לטעמים להתמזג ולמילוי הגבינה להתייצב.
  • על מנת להבטיח את יציבות עוגת הגבינה לאחר הקירור, מומלץ להגיר את הנוזלים מהגבינות הרכות לפני האפייה. ניתן לעשות זאת באמצעות חיתול בד, בו מניחים את הגבינות למשך כמה שעות, עד שכל נוזליהן ניגרים.



אוהבים עוגות גבינה? ריצ' מגישה לכם המון מתכונים לעוגות גבינה ועוגות נוספות

לטיפים נוספים מהשף של ריצ' - לחצו כאן


יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם. 

טיפים לאפיית עוגות גבינה