מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

טיפים לאפיית עוגות דבש

  • כדאי לאפות עוגות דבש בחום יחסית נמוך של 160 מעלות כדי לשמור על המרקם והצבע שלה. תכולת הסוכר בעוגת דבש גבוהה, והטמפרטורה הנמוכה מונעת מהסוכר להתקרמל. 
  • ניתן להוסיף למתכון הבסיסי של עוגת דבש תערובת פירות יבשים, תמרים מושרים ביין אדום, פקאן סיני וכמובן תפוחים ואגוזים. 
  • כדי לקבל עוגת דבש מוצלחת באמת, יש להשתמש בדבש אמיתי ובאיכות טובה ולא בסילאן או בתחליפי דבש למיניהם.
  • ככל שצבע הדבש הוא כהה יותר, כך הטעם של הדבש יורגש יותר.
  • הטעם של עוגת דבש משתפר אחרי יום במקרר.


לטיפים נוספים מהשף של ריצ' - לחצו כאן


יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם.

טיפים לאפיית עוגות דבש