טיפים לאפיית עוגות דבש
ריצ' קצפת > טיפים מהשף > טיפים לאפיית עוגות דבש
- כדאי לאפות עוגות דבש בחום יחסית נמוך של 160 מעלות כדי לשמור על המרקם והצבע שלה. תכולת הסוכר בעוגת דבש גבוהה, והטמפרטורה הנמוכה מונעת מהסוכר להתקרמל.
- ניתן להוסיף למתכון הבסיסי של עוגת דבש תערובת פירות יבשים, תמרים מושרים ביין אדום, פקאן סיני וכמובן תפוחים ואגוזים.
- כדי לקבל עוגת דבש מוצלחת באמת, יש להשתמש בדבש אמיתי ובאיכות טובה ולא בסילאן או בתחליפי דבש למיניהם.
- ככל שצבע הדבש הוא כהה יותר, כך הטעם של הדבש יורגש יותר.
- הטעם של עוגת דבש משתפר אחרי יום במקרר.
לטיפים נוספים מהשף של ריצ' - לחצו כאן
יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם.
