מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

טיפים לאפיית עוגיות - חלק ב

  • כשמכינים בצק לעוגיות, אפשר להכין כמות כפולה ואף יותר. חלק מהן אופים במקום ואת השאר מכינים עד לשלב של האפייה, משטחים בתבנית/מגש ואז מקפיאים. ברגע שהעוגיות קפואות לגמרי, מעבירים אותן לשקית או קופסא. בפעם הבא שמתחשק לכם עוגיות, מוציאים את העוגיות מהמקפיא, מסדרים בתבנית ומכניסים ישירות לתנור. קחו בחשבון שבסוגים מסוימים של עוגיות יש להמתין עד שהעוגיות יפשירו. 
  • רוצים להכין עוגיות ''ייצוגיות'' ואחידות בגודל? כדאי להשתמש בכף גלידה (לעוגיות גדולות) או בדף פריזיאן (לעוגיות קטנות). אוספים את הבצק עם הכף, משחררים ולסיום מגלגלים בידיים ומשטיחים. כך יוצאות עוגיות אחידות ושוות בגודלן, ממש כמו בקונדיטוריה. 
  •  רוצים להוסיף שוקולד צ'יפס לעוגיות? מומלץ להקפיא את פתיתי השוקולד לפני הוספתם לבצק, כך צורתם תשמר באופן הטוב ביותר.




לטיפים נוספים לאפיית עוגיות - לחצו כאן


לטיפים נוספים מהשף של ריצ' - לחצו כאן


יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם.

טיפים לאפיית עוגיות