מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

טיפים לאפיית עוגיות

  • כאשר אופים עוגיות או בורקסים חשוב לדאוג שהתנור יהיה חם לפני הכנסתן לתנור.
  • כדי למנוע מהעוגיות להתפשט ולהימרח בעת האפייה, כדאי להכניסן עם התבנית לפני האפייה לכ-5 דקות למקרר.
  • לאחר האפייה רצוי להוציא את העוגיות מהתבנית באופן מיידי על מנת שהן לא ימשיכו להיאפות ולהתייבש.
  • מומלץ להשתמש בנייר אפייה ולא לשמן את התבנית, מכיוון שהשמן נספג לתוך העוגיות והופך אותן לשטוחות.



משוגעים על מתוקים? לחצו כאן למתכוני קינוחים משובחים

לטיפים נוספים מהשף של ריצ' - לחצו כאן


יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם. 

טיפים לאפיית עוגיות