מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

טיפים לאפיית פשטידות

  • פשטידה שקועה במרכז מצביעה על אחת הבעיות הבאות: או שהתנור היה קר מדי ולא חומם מראש, או שהעיסה לא עורבבה כיאות או שחסרים נוזלים במאפה. הקפידו על חימום התנור מראש, ערבבו את העיסה כראוי ודאגו למספיק נוזלים בעיסה.
  • חשוב להקפיד על כך שנפח עיסת הפשטידה או הבצק שלה יתאימו בדיוק לכלי, אחרת היא תצא נמוכה מדי או תגלוש.
  • אם תרצו לקבל מרקם רך ולא קשה ושרוף כאשר אתם מכינים פשטידת פטריות או ברוקולי, הניחו עליה, כרבע שעה עד עשרים דקות לפני שהיא מוכנה, קוביות חמאה. הקוביות ימסו לתוך הפשטידה, חלקה העליון יהיה רך והפשטידה תצא טעימה ורכה להפליא.
  • אם חפצה נפשכם בפשטידה עם ציפוי פריך, פזרו עליה לפני האפייה קרקר מרוסק עם חמאה או פרורי לחם יבשים בחמאה.
  • כדי לקבל ארומה נפלאה בפשטידה מומלץ לשפשף את תחתית התבנית בשיני שום לפני הכנסת כל המרכיבים.



לטיפים נוספים מהשף של ריצ' - לחצו כאן


יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם. 

טיפים לאפיית פשטידות