מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

טיפים לבישול ירקות

  • מומלץ להעביר להעביר ירקות שבושלו במים רותחים למי קרח, כדי לעצור את תהליך הבישול, לשמור על הצבע הרענן ועל הפריכות של הירקות ולא להגיע למצב של בישול יתר.
  • כדאי להשרות תפוחי אדמה במי מלח במשך שעה לפני אפייתם. זמן האפייה מתקצר וגם הטעם משתבח.
  • כדאי להוסיף מלח למי הבישול של ירקות ירוקים. הירקות סופחים את המלח בבישול - מה ששומר על הצבע שלהם ומדגיש את טעמם הטבעי.
  • כשמרתיחים תפוחי אדמה או כרובית במים, כדאי להוסיף למי הבישול רבע לימון, כולל הקליפה. הלימון ישמור עליהם לבנים וימנע אפרוריות שבדרך כלל מתלווה לירקות לבנים לאחר ההרתחה.


לטיפים נוספים מהשף של ריצ' - לחצו כאן


יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם. 

טיפים לבישול ירקות