כותר 1 כותר 2 כותר 3


טיפים לבישול עם יין


יין יכול להוות מרכיב קטן במנה, אך בכל זאת לעשות את ההבדל. גדולים וחכמים מאיתנו אמרו שתמיד כיף לבשל עם יין ומפעם לפעם גם להתשמש בו לתבשיל.

קבלו מספר טיפים לבישול עם יין.


  • אם במתכון שלכם יש לעשות שימוש בחומץ או במיץ לימון, נסו להחליף אותם ביין, כך יתקבל טעם פחות חומצי ויותר מעודן.
  • ניתן להקפיא את היין שנותר מן הארוחה בתבניות קרח קטנות ולשמור למשימות בישול עתידיות. ולא, אנחנו לא מתכוונים ליצירת קרטיב ענבים.
  • יש כאלה שחושבים שצריך יין סופר איכותי לבישול ומנגד את מי שחושב שניתן להשתמש ביין ירוד. האמת (כמו רוב הדברים בחיים) נמצאת בין לבין - אם היין מתאים לשתיה הוא מתאים גם לבישול. ובאותה נשימה נוסיף, תטעמו את היין טרם הכנסתו לתבשיל על מנת לוודא שטעמו וריחו טובים.
  • האלכוהול אמנם מתאדה במהלך הבישול, אבל טעמיו מתרכזים. יין בעל טעמים עזים עשוי להשתלט על המנה. חשוב לדעת! ליין לוקח זמן להעניק את טעמו לתבשיל ולכן נחכה כ-12 דקות לאחר הוספת היין לתבשיל לפני שנטעם ממנו ורק אז... נחליט אם להוסיף עוד.




לטיפים נוספים מהשף של ריצ' - לחצו כאן


יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם.




טיפים לבישול עם יין
  טיפים מהשף של ריצ'  
טוחן מדיה בניית אתרים