מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

טיפים לבישול נכון של פסטה

  • כמות מים נכונה חשובה מאוד לבישול הפסטה. רצוי לשים ליטר מים על כל 100 גרם של פסטה.
  • כדאי מאוד להשתמש בסיר גדול לפסטה, בו היא תוכל "לשייט" בחופשיות. היום ישנם סירים בעלי סיר פנימי נוסף מחורר, הם מאפשרים לשלוף את הפסטה בסיום הבישול ללא שום בעיה וללא צורך בשימוש במסננת.
  • לא מומלץ להוסיף שמן למים במהלך בישול הפסטה.
  • בעת הרתחת המים לפסטה מומלץ להוסיף להם מלח (עד למליחות כמו של מי ים), על מנת להוסיף טעם לפסטה וכדי להעלות את טמפרטורת הרתיחה.
  • כשהפסטה מוכנה שוטפים אותה במי ברז כדי לעצור את תהליך הבישול.
  • רצוי להשתמש בפסטה איכותית, גם אם היא מעט יותר יקרה היא תהיה טעימה בהרבה.



רוצים לדעת עוד על פסטה? לחצו כאן למדריך סוגי הפסטה של ריצ' 


לטיפים נוספים מהשף של ריצ' - לחצו כאן


יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם. 

טיפים לבישול נכון של פסטה