כותר 1 כותר 2 כותר 3


טיפים להכנת גלידה ביתית


  • איכות הגלידה תלויה באיכות הערבול, ההקפאה וכמובן איכות החומרים. מומלץ להשתמש במכונת גלידה אם אפשר.
  • כאשר מאחסנים את הגלידה במקפיא, לאחסן אותה בקופסא אטומה, בכדי שלא תספוג ריחות מהמקפיא, ולהניח עליה ניילון נצמד לפני שסוגרים את המכסה, ובכדי שלא תיווצר עליה שכבת קרח בזמן ההקפאה.
  • אם אתם מכינים גלידה עם פירות טריים, הקפידו שכל הפירות יהיו מקוררים היטב לפני ההכנה, זה יקל על התהליך.
  • טעם תערובת הגלידה לפני הקירור צריך להיות מעט מתוק מדי, כיוון שהקירור מעמעם את המתיקות.


לטיפים נוספים מהשף של ריצ' - לחצו כאן


יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם.




 
טיפים להכנת גלידה ביתית
  טיפים מהשף של ריצ'  
טוחן מדיה בניית אתרים