טיפים להכנת גלידה ביתית
ריצ' קצפת > טיפים מהשף > טיפים להכנת גלידה ביתית
- איכות הגלידה תלויה באיכות הערבול, ההקפאה וכמובן איכות החומרים. מומלץ להשתמש במכונת גלידה אם אפשר.
- כאשר מאחסנים את הגלידה במקפיא, לאחסן אותה בקופסא אטומה, בכדי שלא תספוג ריחות מהמקפיא, ולהניח עליה ניילון נצמד לפני שסוגרים את המכסה, ובכדי שלא תיווצר עליה שכבת קרח בזמן ההקפאה.
- אם אתם מכינים גלידה עם פירות טריים, הקפידו שכל הפירות יהיו מקוררים היטב לפני ההכנה, זה יקל על התהליך.
- טעם תערובת הגלידה לפני הקירור צריך להיות מעט מתוק מדי, כיוון שהקירור מעמעם את המתיקות.
לטיפים נוספים מהשף של ריצ' - לחצו כאן
יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם.
