מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

טיפים להכנת גלידה ביתית

  • איכות הגלידה תלויה באיכות הערבול, ההקפאה וכמובן איכות החומרים. מומלץ להשתמש במכונת גלידה אם אפשר.
  • כאשר מאחסנים את הגלידה במקפיא, לאחסן אותה בקופסא אטומה, בכדי שלא תספוג ריחות מהמקפיא, ולהניח עליה ניילון נצמד לפני שסוגרים את המכסה, ובכדי שלא תיווצר עליה שכבת קרח בזמן ההקפאה.
  • אם אתם מכינים גלידה עם פירות טריים, הקפידו שכל הפירות יהיו מקוררים היטב לפני ההכנה, זה יקל על התהליך.
  • טעם תערובת הגלידה לפני הקירור צריך להיות מעט מתוק מדי, כיוון שהקירור מעמעם את המתיקות.



לטיפים נוספים מהשף של ריצ' - לחצו כאן


יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם. 

 

גלידה ביתית