כותר 1 כותר 2 כותר 3


טיפים להכנת פיצה

  1. כדי שהפיצה תצא כמו שצריך, כדאי שכל המרכיבים יהיו מוכנים באותו הזמן. אם צריך – הכינו מראש תוספות שמצריכות זמן הכנה (בישול או אפיה) ארוך יותר. כמו כן, בשלו מראש מצרכים שנוטים להיות עסיסיים במיוחד כדי להגיר מהם את הנוזלים (כמו למשל חצילים), אלא אם כן אתם רוצים פיצה רטובה.
  2. תנו לבצק לתפוח, אבל אם אין לכם זמן, אפשר לזרז את תפיחת הבצק. מכניסים את הבצק למיקרו עם כוס מים, ומפעילים על מהירות נמוכה ל-3 דקות. נותנים לבצק לנוח 10 דקות, וחוזרים על הפעולה.
  3. אחרי בישלתם/אפיתם את התוספות, קררו אותן אם צריך לפני הנחתם על הפיצה. אם יהיו חמות מידי הן עלולות להרוס את הבצק .
  4. רצוי להימנע מלשים "מעט מהכל" על הפיצה שלכם - כדי לא להפוך את הפיצה ל"סלט". מומלץ לבחור שתיים-שלוש תוספות איכותיות שמשתלבות טוב יחד. 


לטיפים נוספים מהשף של ריצ' - לחצו כאן


יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם.




 
טיפים להכנת פיצה
  טיפים מהשף של ריצ'  
טוחן מדיה בניית אתרים