כותר 1 כותר 2 כותר 3


טיפים להכנת פיצה  

  • אם אתם אופים פיצה בפעם הראשונה, בדקו מה השילוב היעיל ביותר של מיקום הרשת, טמפרטורת אפייה וזמן האפייה.
  • אבן מיוחדת לתנור עושה את כל ההבדל. האבן צוברת חום רב ומייבשת את הלחות בבצק, כך שהבסיס יותר פריך ושחום. האבן עשויה חימר שנשרף בחום של 1,300-1,200 מעלות. בזכות האבן הפיצה הביתית מקבלת טעם דומה לזו שמכינים בפיצריה אמיתית.
  • כדאי לאפות את הפיצה בתנור חם מאוד. אם התנור מגיע ל-260 מעלות - זה טוב. אם לא, פשוט אפו את הפיצה זמן ארוך יותר בשלו קצת יותר. 
  • איך נדע שהפיצה מוכנה? הגבינה נמסה מעל התוספות ומתחילה להשחים, ושולי הפיצה הזהיבו קלות.
לטיפים נוספים מהשף של ריצ' - לחצו כאן


יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם.




 
טיפים נוספים להכנת פיצה
  טיפים מהשף של ריצ'  
טוחן מדיה בניית אתרים