מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

טיפים להכנת פשטידות גבינה

  • אם תרצו להפחית את כמות הקלוריות בפשטידה, תוכלו להחליף את השמנת בגבינה לבנה 5 אחוז. זה הרבה יותר בריא, וכמעט שלא מורגש הבדל בטעם.
  • הגבינות המתאימות ביותר לפשטידות הן: אדם, אמנטל, גרוייר, גאודה ומאנצ'גו. גבינת קשקבל תתאים מאוד להקרמה מעל הפשטידה.
  • לא מומלץ לשלב בפשטידה גבינות מיושנות במיוחד עם טעם עז וחזק. זה רק עלול לפגוע בטעמה של הפשטידה ולא להעשיר אותה.
  • כמה שיותר גבינות בפשטידה - והיא תהיה עשירה וטעימה יותר, בתנאי כמובן שהשילוב יהיה נכון והגבינות תהייה איכותיות.


לטיפים נוספים מהשף של ריצ' - לחצו כאן


יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם. 

טיפים להכנת פשטידות גבינה - מתכון גולשים