כותר 1 כותר 2 כותר 3


טיפים לאפיית שטרודל


  • בכדי להבטיח שהבצק ייחבט היטב בדפנות קערת המיקסר, יש להכין כמות בצק המתאימה לשני שטרודלים.
  • אם שומרים את הבצק לשטרודל במקפיא - יש לעטוף אותו בפלסטיק נצמד. הוא יישמר לחודש. יש להפשיר את הבצק במקרר במשך לילה ולא בטמפרטורת החדר, אחרת חלקו החיצוני יתרכך ומרכזו הפנימי ישאר קפוא.
  • מומלץ להגיש את השטרודל יום לאחר ההכנה. בכדי לשמור על טריות, מומלץ להשאירו עטוף בנייר עטיפה (לא מהודק מדי) וסביבו לכרוך מגבת מטבח נקייה.
  • במידה ואתם מיעדים את השטרודל לאירוע מיוחד, מומלץ לנסות להכינו פעם אחת לפני, כיוון שבשלבי ההכנה יש שלבים שבהם עליכם להיות מדוייקים מאד.

לטיפים נוספים מהשף של ריצ' - לחצו כאן


יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם.




טיפים להכנת שטרודל
  טיפים מהשף של ריצ'  
טוחן מדיה בניית אתרים