מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

טיפים לעבודה עם אגוזים

  • כשאתם מעוניינים לקצוץ אגוזים ביד, הכניסו אותם לשקית עם סגר ורדדו אותם באמצעות מערוך.
  • קיצוץ אגוזים במעבד מזון – מומלץ לקמח את האגוזים לפני הקיצוץ ולהוסיף לפחות 2 כפות סוכר. הקמח ימנע מהאגוזים להידבק לדפנות המעבד, מכיוון שהם מכילים שומן. הסוכר ישמור שהאגוזים לא יהפכו לעיסה.
  • לפני הוספת אגוזים לבצק כדאי לחמם אותם מעט בתנור ולאחר מכן לקמח אותם. פעולה זו תמנע מהם לשקוע לתחתית התבנית.



קבלו מריצ' מתכון למאפינס עם אננס ואגוזי מלך ומתכונים נוספים

לטיפים נוספים מהשף של ריצ' - לחצו כאן


יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם. 

טיפים לעבודה עם אגוזים