מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

טיפים לעבודה עם ביצים

  • רצוי להפריד את החלמונים מהחלבונים כאשר הביצים קרות.
  • הקצפת ביצים תיעשה בטמפרטורת החדר, לכן רצוי להוציאן מהמקרר חצי שעה לפני ההקצפה.
  • כאשר מקציפים חלבונים חשוב להקפיד שלא תהיה אפילו טיפה אחת של שומן או חלמון בכלי ההקצפה. אם תיכנס טיפה אחת של שומן לחלבונים לא תצליחו להקציף אותם.
  • מומלץ ביותר להקציף בכלי שעשוי ממתכת ולא פלסטיק מכיוון ששומן נוטה להידבק לפלסטיק.

​​


אוהבים לאפות? באתר ריצ' תוכלו למצוא מגוון מתכונים לעוגות שיגרמו לכם ללקק את האצבעות

לטיפים נוספים מהשף של ריצ' - לחצו כאן


יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם. 

טיפים לעבודה עם ביצים