מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

טיפים לעבודה עם בצק עלים

  • רצוי לעבוד עם בצק עלים קר למניעת הדבקה או קריעה שלו. לכן, חשוב להשתמש בבצק עלים מיד לאחר הוצאתו מהמקרר.
  • ניתן לקרר את משטח העבודה לפני תחילת הטיפול בבצק. אפשר לפזר קוביות קרח על המשטח לכמה דקות ולפני תחילת העבודה לנגב אותו.
  • חיתוך צורות מבצק עלים חייב להיעשות בתנועות חדות ומהירות על מנת שכל שכבות הבצק ייחתכו באופן אחיד.
  • כאשר מברישים בצק עלים בביצה, חשוב להקפיד להבריש רק את חלקו העליון. הברשת חלקים נוספים של הבצק תדביק אותם ותמנע את הפרדת העלים ותפיחתם.



לטיפים נוספים מהשף של ריצ' - לחצו כאן

יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם. 

טיפים לעבודה עם בצק עלים