מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

טיפים לעבודה עם שוקולד

  • במידה ורוצים לגרד שוקולד רצוי להקפיא אותו למספר שעות. דבר זה יקל על פעולת הגירוד.
  • לפני הוספת שוקולד צ'יפס לבצק כדאי להקפיא אותם, כך הם ישמרו על צורתם באופן מקסימאלי.
  • עבודה עם שוקולד תתבצע בקערת נירוסטה או זכוכית. בחומרים הללו החום מתפזר באופן אחיד, כך השוקולד לא נשרף.
  • לא כדאי לערבב מים עם שוקולד, פעולה זו מעלימה את הברק מהשוקולד ופוגמת במראה שלו.



שוקולד זה החטא המתוק שלכם? באתר תוכלו למצוא מתכונים לקינוחים ועוגות שוקולד 

לטיפים מהשף של ריצ' - לחצו כאן


יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם. 

טיפים לעבודה עם שוקולד