כותר 1 כותר 2 כותר 3


טיפים לעוגה אוורירית


  • אל תחסכו באבקת אפייה.
  • אל תתעצלו – דאגו לנפות את הקמח כראוי, זה עובד.
  • הקציפו את הביצים והסוכר היטב לפני הוספת החומרים היבשים לבלילה. ככל שההקצפה תהיה טובה יותר ויהיו יותר בועות, העוגה תתפח יותר ותצא אוורירית יותר.
  • אפייה בחום גבוה אינה רצויה. היא תצרוב את העוגה מבחוץ, אך בפנים היא תישאר כבדה ובצקית.


לטיפים נוספים מהשף של ריצ' - לחצו כאן


יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם.




טיפים לעוגה אוורירית
  טיפים מהשף של ריצ'  
טוחן מדיה בניית אתרים