טיפים לעוגה אוורירית
ריצ' קצפת > טיפים מהשף > טיפים לעוגה אוורירית
- אל תחסכו באבקת אפייה.
- אל תתעצלו – דאגו לנפות את הקמח כראוי, זה עובד.
- הקציפו את הביצים והסוכר היטב לפני הוספת החומרים היבשים לבלילה. ככל שההקצפה תהיה טובה יותר ויהיו יותר בועות, העוגה תתפח יותר ותצא אוורירית יותר.
- אפייה בחום גבוה אינה רצויה. היא תצרוב את העוגה מבחוץ, אך בפנים היא תישאר כבדה ובצקית.
לטיפים נוספים מהשף של ריצ' - לחצו כאן
יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם.
