מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

טיפים לעוגה אוורירית

  • אל תחסכו באבקת אפייה.
  • אל תתעצלו – דאגו לנפות את הקמח כראוי, זה עובד.
  • הקציפו את הביצים והסוכר היטב לפני הוספת החומרים היבשים לבלילה. ככל שההקצפה תהיה טובה יותר ויהיו יותר בועות, העוגה תתפח יותר ותצא אוורירית יותר.
  • אפייה בחום גבוה אינה רצויה. היא תצרוב את העוגה מבחוץ, אך בפנים היא תישאר כבדה ובצקית.



לטיפים נוספים מהשף של ריצ' - לחצו כאן


יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם. 

 

טיפים לעוגה אוורירית