טיפים לעוגות קרות (מוס, גבינה)
ריצ' קצפת > טיפים מהשף > טיפים לעוגות קרות
- חשוב שהעוגה תשהה מספיק זמן במקרר, על מנת שהיא תספיק להתגבש.
- כדי שהעוגה לא תקרוס לאחר החיתוך, יש להשתמש במספיק חומר מייצב (לדוגמה: ג'לטין).
- אם משתמשים בג'לטין יש לחמם ולהמיס אותו היטב.
- לאחר המסתו של הג'לטין, חשוב לא להוסיפו לתערובת חמה מדי מכיוון שהוא ישקע לתחתית לפני קרישתה של כל התערובת.
לטיפים נוספים מהשף של ריצ' - לחצו כאן
יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם.
