מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

טיפים לעוגות קרות (מוס, גבינה)

  • חשוב שהעוגה תשהה מספיק זמן במקרר, על מנת שהיא תספיק להתגבש.
  • כדי שהעוגה לא תקרוס לאחר החיתוך, יש להשתמש במספיק חומר מייצב (לדוגמה: ג'לטין).
  • אם משתמשים בג'לטין יש לחמם ולהמיס אותו היטב. 
  • לאחר המסתו של הג'לטין, חשוב לא להוסיפו לתערובת חמה מדי מכיוון שהוא ישקע לתחתית לפני קרישתה של כל התערובת.



לטיפים נוספים מהשף של ריצ' - לחצו כאן


יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם. 

טיפים לעוגות קרות