מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

טיפים לציפוי עוגות בקרם

  • אם אתם רוצים לצפות את העוגה בקרם, כדאי למרוח תחילה את דפנותיה בריבה. הריבה תשמש כדבק שיצמיד את הקרם לעוגה.
  • כדי למרוח קרם על עוגה בשכבה אחידה ויפה, מומלץ להשתמש במרית ארוכה ולטבול אותה מדי פעם במים חמים.
  • לציפוי אחיד - שפכו כמות גדולה של קרם במרכז העוגה והחליקו אותו בעדינות באמצעות המרית מהמרכז לקצוות.
  • במידה ואתם מעוניינים לצפות את העוגה בציפוי לבן, ישנן מספר אופציות. ניתן לרכוש או להכין בצק סוכר, להשתמש במרציפן בהיר, או ליצור קרם מפודינג וניל מעורב בקצפת.



לטיפים נוספים מהשף של ריצ' - לחצו כאן


יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם. 

טיפים לציפוי עוגות בקרם