מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

טיפים לקישוט עוגות

  • קישוט עוגה דורש זמן והקפדה על הפרטים הקטנים. פנו לעצמכם זמן מספיק לקישוט העוגה, השתדלו לעשות זאת כאשר הבית ריק והילדים לא מתרוצצים סביבכם, ואל תעשו זאת בלחץ של זמן.
  • עבדו אך ורק על משטח נקי ויבש. רטיבות ולחות עלולות לפגוע בעוגה שלכם.
  • דאגו לעבוד על משטח ישר.
  • צבעי מאכל אינם הדבר הבריא ביותר בעולם, אבל אם בחרתם להשתמש בהם, בחרו צבעי מאכל איכותיים בלבד. כמו כן, רצוי לבחור בצבעי מאכל בעלי מרקם סמיך ולא נוזלי, שכן הם עלולים לפגוע במרקם של העוגה, הקרם או הציפוי.
  • במידה ותרצו להוסיף לקישוט העוגה גם קצפת, תוכלו להוסיף לה שתי כפות של אינסטנט פודינג וניל, שיהפכו אותה לעמידה ויציבה עוד יותר.



לטיפים נוספים מהשף של ריצ' - לחצו כאן


יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם. 

טיפים לקישוט עוגות