מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

טיפים לשימוש בעשבי תיבול

  • אצל מי שלא מבשל הרבה, אפשר תמיד למצוא חבילות מרקיבות של עשבי תיבול במקרר, מהן השתמשו רק בכמות קטנה והשאר הולך לפח. הפתרון: קוביות עשבי תיבול קפואות: קוצצים את כל הכמות, לוקחים תבנית של קוביות קרח וממלאים כל קוביה בירק קצוץ. כשכל הקוביות מלאות, יוצקים מעל מים, מכניסים למקפיא ומוסיפים לתבשיל היישר מהמקפיא לפי הצורך.  
  • בכדי להאריך את חיי עשבי התיבול במקרר, רצוי לעטוף אותם בנייר מגבת ולשמור בתוך שקית פלסטיק. 
  • דרך נוספת היא לשמור את צרורות העשבים בתוך צנצנת עם מים (ממש כמו פרחים). את המים יש להחליף כל יומיים, תוספת של קורט סוכר תאריך את חייהם אפילו יותר. 
  • כשקוצצים פטרוזיליה או כוסברה, כדאי להרחיק את הגבעולים ולהשתמש רק בעלים, הטעם המתקבל יהיה חזק יותר כיוון שלגבעולים אין טעם חזק.


לטיפים נוספים מהשף של ריצ' - לחצו כאן


יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם

טיפים לשימוש בעשבי תיבול