מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

טיפים לאפייה מוצלחת - חלק ב

  • חשוב לדאוג לחום תנור אחיד ולא גבוה מדי. יש להשתמש בתנור איכותי כדי למנוע תפיחה לא אחידה של העוגה.
  • תפיחה לא אחידה יכולה להיגרם כתוצאה מכך שהקמח לא הובלע מספיק טוב לתערובת הבסיס. יש להקפיד על סעיף זה על מנת להשיג תפיחה אחידה וטובה.
  • חשוב מאוד למקם את תבנית העוגה כמה שניתן במרכז התנור ולא קרוב לדפנות.
  • במידה והעוגה נאפית בתבנית לא מתאימה בגודלה, קיים סיכון שהתערובת תגלוש. חשוב למלא תערובת עד לגובה של כ-2/3 מהתבנית.

אוהבים פשטידות ומאפים? באתר ריצ' תוכלו למצוא מגוון גדול של מתכוני מאפים

לטיפים נוספים מהשף של ריצ' - לחצו כאן


יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם. 

טיפים לאפייה מוצלחת