מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

טיפים לקישוט עוגות

  • לא כל קישוט חייב להיות אכיל, אבל חשוב להקפיד שהקישוטים הלא-אכילים יהיו נקיים, לא ישאירו סימנים או צבע על העוגה, ויהיו ניתנים להסרה בקלות לפני אכילת העוגה.
  • הקפידו שגם העוגה תהיה איכותית וטעימה, לא כולם אוהבים את הציפויים והקישוטים.
  • כדאי להכין עוגה פשוטה יחסית – טורט במילוי קצפת או עוגת שוקולד פשוטה. הציפוי והקישוטים כבר ישדרגו את העוגה פלאים.
  • אם תרצו לקשט את העוגה בצורות או דמויות, תוכלו לעשות זאת באמצעות מרציפן או בצק סוכר.
  • אם בחרתם להשתמש בבצק סוכר לצורך קישוט העוגה, הקפידו לקמח את משטח העבודה בקורנפלור או אבקת סוכר ולא בקמח.



לטיפים נוספים מהשף של ריצ' - לחצו כאן


יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם. 

טיפים לקישוט עוגות