טיפים לקישוט עוגות
ריצ' קצפת > טיפים מהשף > טיפים נוספים לקישוט עוגות
- לא כל קישוט חייב להיות אכיל, אבל חשוב להקפיד שהקישוטים הלא-אכילים יהיו נקיים, לא ישאירו סימנים או צבע על העוגה, ויהיו ניתנים להסרה בקלות לפני אכילת העוגה.
- הקפידו שגם העוגה תהיה איכותית וטעימה, לא כולם אוהבים את הציפויים והקישוטים.
- כדאי להכין עוגה פשוטה יחסית – טורט במילוי קצפת או עוגת שוקולד פשוטה. הציפוי והקישוטים כבר ישדרגו את העוגה פלאים.
- אם תרצו לקשט את העוגה בצורות או דמויות, תוכלו לעשות זאת באמצעות מרציפן או בצק סוכר.
- אם בחרתם להשתמש בבצק סוכר לצורך קישוט העוגה, הקפידו לקמח את משטח העבודה בקורנפלור או אבקת סוכר ולא בקמח.
לטיפים נוספים מהשף של ריצ' - לחצו כאן
יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם.
