מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לטראפלס / קרן יגיל

החומרים:

 

  • 1 מיכל קצפת מתוקה של ריצ'
  • 400 גרם שוקולד מריר בקוביות
  • 2 כפות ליקר תפוזים, גרנד מרינייה
  • קליפה מגוררת מתפוז


לציפוי:

 

  • אבקת קקאו



ההכנה:

 

  • מחממים את השמנת על אש נמוכה כמעט עד רתיחה. יוצקים על קוביות השוקולד, ממתינים דקה ומערבבים היטב.
  • מוסיפים את הליקר וקליפת תפוז מגוררת.
  • אפשר להעביר את התערובת לשקית זילוף עם צנתר עגול ולזלף כדורים. אפשר לשטוח את התערובת בתבנית, לצנן ובעזרת ידיים בכפפות חד-פעמיות ליצור כדורים. בשתי הדרכים שומרים במקרר.
  • לפני ההגשה טובלים את הכדורים בקערית עם אבקת קקאו.
טראפלס - קינוחים