מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לטראפלס שוקולד

החומרים ל-40-30 טראפלס:
 

 

לציפוי:

 

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 20 גרם חמאה או חמאת קקאו



ההכנה:

 

  • מחממים במיקרוגל את הבסיס לבישול והקרמה, כמעט עד רתיחה. יוצקים על השוקולד, ממתינים כדקה ומערבבים היטב. מוסיפים את החמאה והליקר ומערבבים. שוטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ושומרים כחצי שעה במקפיא.
  • בידיים עטויות בכפפות חד-פעמיות יוצרים מהתערובת כדורים בקוטר 2.5-2 ס"מ. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומחזירים למקפיא לכחצי שעה.
  • להכנת הציפוי, ממיסים את השוקולד עם החמאה מעל אמבט מים, או במיקרוגל. בעזרת מזלג טובלים כל טראפל בשוקולד ומניחים על רשת. מאחר שהשוקולד חצי קפוא הציפוי מתקשה מיד. מעבירים חזרה לתבנית המרופדת ושומרים במקפיא עד ההגשה.
  • מוצרי ריצ' לא מתקשים לגמרי, לכן מתאים יותר להכין מהם טראפלס מצופים בשוקולד ולא באבקת קקאו.



למתכוני קינוחים נוספים - לחצו כאן

טראפלס שוקולד - מתכונים לאפיה