מתכון לכדורי שוקולד / כרמית נחום
החומרים:
- 250 גרם ביסקוויטים פתי בר
- 1 מיכל שמנת להקצפה של ריצ'
- 2 כפות סוכר
- 1 כפית אבקת נס קפה
- 200 גרם שוקולד מריר מומס
- 3-2 כפות ליקר, ברנדי או שרי
- 1 כף קוקוס
ההכנה:
- מפוררים את הביסקוויטים במערוך או במעבד מזון. כוס אחת משאירים לציפוי.
- מקציפים את השמנת עם הסוכר. מנמיכים את מהירות המיקסר, ממיסים את הקפה במעט מים ומוסיפים למקצפת, מקפלים פנימה את השוקולד.
- מוסיפים את פירורי הביסקוויטים, הליקר והקוקוס. מכסים ומצננים לפחות חצי שעה במקרר.
- בידיים רטובות או עם כפפות חד-פעמיות קורצים מהתערובת כדורים, מגלגלים בפירורי הביסקוויטים.
- אפשר לגלגל בסוכריות קטנות, בקוקוס או באגוזים קלויים קצוצים.
