מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לכדורי שוקולד / כרמית נחום

 

החומרים:

 

  • 250 גרם ביסקוויטים פתי בר
  • 1 מיכל שמנת להקצפה של ריצ'
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כפית אבקת נס קפה
  • 200 גרם שוקולד מריר מומס
  • 3-2 כפות ליקר, ברנדי או שרי
  • 1 כף קוקוס



ההכנה:

 

  • מפוררים את הביסקוויטים במערוך או במעבד מזון. כוס אחת משאירים לציפוי.
  • מקציפים את השמנת עם הסוכר. מנמיכים את מהירות המיקסר, ממיסים את הקפה במעט מים ומוסיפים למקצפת, מקפלים פנימה את השוקולד.
  • מוסיפים את פירורי הביסקוויטים, הליקר והקוקוס. מכסים ומצננים לפחות חצי שעה במקרר.
  • בידיים רטובות או עם כפפות חד-פעמיות קורצים מהתערובת כדורים, מגלגלים בפירורי הביסקוויטים.
  • אפשר לגלגל בסוכריות קטנות, בקוקוס או באגוזים קלויים קצוצים.
כדורי שוקולד - קינוחים