מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

כללים לאחסון ועבודה עם שוקולד

  • לשוקולד יש נטייה לספוח ריחות וטעמים, לכן רצוי לאחסן אותו כאשר הוא סגור היטב ולא צמוד למאכלים ומוצרים בעלי ריחות וטעמים חזקים במיוחד.
  • ישראל היא מדינה חמה ובקיץ במיוחד הטמפרטורות גבוהות מאוד. כאשר שוקולד מתחמם חמאת הקקאו שבו נפרדת מהמוצקים ויוצרת שכבה אבקתית אפרפרה. שכבה זו אמנם אינה מזיקה, אך היא לא נראית טוב. לכן, רצוי לאחסן את השוקולד במקום קריר, בטמפרטורה שלא עולה על 15-17 מעלות.
  • כשרוצים להשתמש בשוקולד שאוחסן במקרר עדיף להוציא אותו זמן מה לפני העבודה ולתת לו להגיע לטמפרטורת החדר.




אוהבים שוקולד? באתר של ריצ' תוכלו למצוא מתכונים לקינוחים עם הרבה שוקולד 
לטיפים נוספים מהשף של ריצ' - לחצו כאן


יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם. 

כללים לאחסון ועבודה עם שוקולד