מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לליקר שוקולד / מירי מזרחי-אביב

 

החומרים:

 

  • 700 מ"ל שמנת להקצפה של ריץ'
  • 3 כפיות אבקת קפה נמס
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כף תמצית וניל
  • 150 גרם שוקולד מריר קצוץ
  • 3 ביצים
  • ¼ 1 כוסות ליקר תפוזים



ההכנה:

 

  • מערבבים בסיר את השמנת עם הקפה, הסוכר והווניל, מחממים כמעט עד רתיחה.
  • מוסיפים את השוקולד ומערבבים.
  • טורפים את הביצים בקערית ומוסיפים מעט מהתערובת החמה, מערבבים ומחזירים לסיר. מערבבים ומסירים מהאש.
  • מוסיפים את הליקר, מערבבים ויוצקים לבקבוקים. סוגרים בפקק ומנערים היטב.
  • מגישים אחרי 3-4 ימים. מנערים לפני ההגשה. שומרים במקרר.
ליקר שוקולד - קינוחים