מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון למאפה תפוחי אדמה

החומרים ל-4 מנות:
 


ההכנה:

 

  • בקערית קטנה מערבבים את השום עם החמאה ומורחים בחלק מהתערובת תבנית חסינת אש.
  • מסדרים בתבנית שכבות של תפוחי אדמה.
  • מערבבים ריצ'קפה עם הבסיס לבישול והקרמה של ריצ'. יוצקים מעט מהתערובת על כל שכבת תפוחי אדמה, מגררים אגוז מוסקט ומתבלים במלח. מפזרים מעל את החמאה שנותרה. מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום.
  • אופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות. מסירים את הכיסוי ואופים כרבע שעה נוספת, עד שתפוחי האדמה זהובים.



למתכונים נוספים של מאפים - לחצו כאן

מאפה תפוחי אדמה - מתכונים לאפיה