מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון למוס שוקולד ויסקי / אוהד כהן

 

החומרים:

 



ההכנה:

 

  • מקציפים היטב את השמנת עם הסוכר.
  • ממיסים על אש נמוכה את השוקולד עם החמאה, מסירים מהאש ומצננים מעט.
  • מקפלים עם הקצפת, מוסיפים את תמצית הווניל והוויסקי.
  • מוזגים לקעריות קטנות ומכניסים למקפיא ל-3 שעות.
מוס שוקולד ויסקי - קינוחים