מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון למוס שוקולד ופרילי / אורטל

החומרים:

 

  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 1/2 כוס ממרח נוטלה
  • 2 כוסות פצפוצי אורז
  • 2 מיכלי שמנת להקצפה של ריצ'
  • 250 גרם שוקולד מריר בקוביות
  • 500 מ"ל פרילי תות או פרי אחר


לקישוט:

 

  • שוקולד חלב מגורר



ההכנה:

 

  • מערבבים היטב בקערה את החמאה המומסת עם הנוטלה, מוסיפים את הפצפוצים ומערבבים.
  • ממיסים את השוקולד עם מיכל שמנת, דקה במיקרוגל. מערבבים היטב. מצננים חצי שעה במקרר.
  • בקערה נפרדת מקציפים את מיכל השמנת שנותר, מקפלים פנימה את הפרילי.
  • מוציאים את קרם השוקולד מהמקרר ומקציפים עד שמתקבל קרם אוורירי.
  • להרכבת המנה, שוטחים מעט מתערובת הפצפוצים בתבנית סיליקון או בתבנית רגילה. מכסים במוס פרילי ובמוס שוקולד.
  • מקררים כשעה במקפיא. לפני ההגשה מקשטים בשוקולד חלב.
מוס שוקולד ופרילי - קינוחים