מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון למרק כתום

 

החומרים ל-6 מנות:
 


להגשה:

 

  • שמיר קצוץ
  • מעט קצפת ריצ'

 

ההכנה:

 

  • קולפים את הירקות וחותכים לקוביות גדולות, מניחים בסיר, מכסים בציר ירקות ומתבלים במלח. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים 40-30 דקות.
  • מרסקים את המרק בבלנדר או בעזרת מוט ממחה. מחזירים לסיר, עם הבסיס לבישול והקרמה של ריצ'. מערבבים היטב ומחממים על אש נמוכה.
  • מחלקים למנות, מקשטים בשמיר קצוץ ומזלפים מעט קצפת ריצ'.
מרק כתום - מתכונים לבישול