מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון למרק ערמונים ופטריות יער עם שמנת

החומרים: 


400 גרם ערמונים בוואקום
¼ כוס פטריות יער חתוכות לרבעים
1 בצל קצוץ
5 כפות שמן זית
1 כף חמאה
1 שן שום קצוצה
מלח ופלפל
4 כוסות מים 
2 כפות אבקת מרק פטריות 
1 עלה דפנה
1 מיכל בסיס לבישול והקרמה של ריצ' 

 

להגשה:


שמנת חמוצה
פיסטוק קלוי קצוץ
 


ההכנה:

 

  1. על אש בינונית מטגנים את הבצל בשמן הזית ובחמאה עד שהזהיב. מוסיפים את הערמונים, הפטריות והשום ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל.
  2. בסיר בינוני מרתיחים את המים, מוסיפים את תערובת הפטריות והערמונים. מוסיפים את אבקת המרק ועלה הדפנה. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות.
  3. מוסיפים את הבסיס לבישול והקרמה של ריצ' ומחממים.
  4. מרחיקים את עלה הדפנה, מרסקים במוט ריסוק או בבלנדר ומסננים.
  5. מחלקים לצלחות, מוסיפים מעט שמנת חמוצה ומפזרים מעל פיסטוק קצוץ.
מרק ערמונים ופטריות יער עם שמנת - מתכונים לבישול