מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון למרק קולרבי עם חמאה וסלרי / אבירם חייט

החומרים:



2 קולרבי
50 גרם חמאה
1 בצל קצוץ 
סלרי עלים
מלח ופלפל
½ כוס בסיס לבישול והקרמה של ריצ'
 


ההכנה:

 

  1. קולפים את הקולרבי ופורסים דק.
  2. מחממים בסיר את החמאה ומטגנים את הבצל עד שהזהיב.
  3. מוסיפים את הקולרבי ומאדים 5 דקות תוך ערבוב.
  4. מוסיפים 8 כוסות מים ועלי סלרי ומתבלים במלח ופלפל.
  5. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות.
  6. מוסיפים בסיס לבישול והקרמה של ריצ', מערבבים ומסירים מהאש.


הערת המערכת: אפשר להכין את המרק גם מברוקולי, גזר ובטטה.

מרק קולרבי עם חמאה וסלרי - מתכונים לבישול