מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון למרק קישואים קטיפתי עם שמיר / ליאת עזרן

החומרים:



1 ק''ג קישואים בקליפה חתוכים לקוביות
2 תפוחי אדמה גדולים קלופים חתוכים לקוביות
1 בצל גדול חתוך לקוביות
1 ליטר מים
1 מיכל בסיס לבישול והקרמה של ריצ'
2 כפות אבקת מרק בטעם עוף
מלח ופלפל 

 

להגשה:


1 כף שמיר קצוץ
 


ההכנה:

 

  1. מבשלים בסיר את הקישואים, תפוחי האדמה והבצל עם המים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה.
  2. מרסקים היטב את המרק בעזרת מוט ריסוק או בבלנדר.
  3. מוסיפים בסיס לבישול והקרמה של ריצ' ומתבלים באבקת מרק בטעם עוף ובמלח ופלפל.
  4. מבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה.
  5. מחלקים לצלחות ומפזרים מעל שמיר קצוץ.



הערת המערכת: את הקישואים אפשר להחליף בגזר או בשומר

מרק קישואים קטיפתי עם שמיר - מתכונים לבישול