מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון למרק תרד ופקורינו

 

החומרים:



2 בצלים גדולים קצוצים
שמן זית
1 ק"ג תרד טורקי שטוף קצוץ
מלח ופלפל לבן 
אגוז מוסקט מגורר
4 שיני שום חתוכות גס
2 ליטר מרק עוף ביתי מסונן בטמפרטורת החדר
1 מיכל בסיס לבישול והקרמה של ריצ'
200 גרם גבינת פקורינו מגוררת
 


ההכנה:

 

  1. בסיר גדול מטגנים את הבצל בשמן זית חם, עד שהפך שקוף.מוסיפים את התרד ומתבלים במלח, פלפל לבן ואגוז מוסקט. מוסיפים את השום ומטגנים דקה.
  2. יוצקים לסיר את מרק העוף, מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כרבע שעה. בשלב הזה אפשר לרסק את המרק בעזרת מוט ממחה או בבלנדר.
  3. מוסיפים את הבסיס לבישול והקרמה של ריצ' ומחממים תוך בחישה.
  4. מחלקים את המרק לקעריות ומגישים עם גבינת פקורינו מגוררת.
מרק תרד ופקורינו - מתכונים לבישול