מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון למשקה שוקולד חם / משה איסקריק

מתכון למשקה שוקולד במיוחד לימים הקרים

*המתכון באדיבות משה איסקריק, שוקולטייר ובעלי ג'ויה - בוטיק שוקולד 

 

חומרים:

 

  • כוס חלב
  • כ-40 גרם שוקולד מריר 61% מוצקי קקאו
  • 2 כפיות של ברנדי משובח
  • רבע כוס קצפת מתוקה ריצ'
  • קקאו לפזר מעל

 

הכנה: 



לחמם, לערבב, להקציף ובסוף לקשט עם קקאו. 

משקה שוקולד חם - קינוחים