מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לדגים ברוטב שמנת, דבש, חרדל וטימין

החומרים ל-4 מנות:
 

  • 4 פילטים של דג, כל אחד במשקל 200 גרם
  • מלח ופלפל שחור
     

לרוטב:
 

ההכנה:
 

  • מתבלים את הפילטים במלח ופלפל.
  • בתבנית חסינת אש מערבבים את מרכיבי הרוטב, מניחים מעל את הפילטים. הופכים לכיסוי ברוטב.
  • אופים כרבע שעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 190 מעלות, רק עד שהדג מוכן במרכזו.

 

מתכון לגלילת סינטה עם פירות מיובשים - מתכונים לבישול