כותר 1 כותר 2 כותר 3


דגים ברוטב שמנת, דבש, חרדל ותימין




החומרים ל-4 מנות:

  • 4 פילטים של דג, כל אחד במשקל 200 גרם
  • מלח ופלפל שחור
לרוטב:
ההכנה:
  • מתבלים את הפילטים במלח ופלפל.
  • בתבנית חסינת אש מערבבים את מרכיבי הרוטב, מניחים מעל את הפילטים. הופכים לכיסוי ברוטב.
  • אופים כרבע שעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני,190 מעלות, רק עד שהדג מוכן במרכזו.


למתכונים נוספים לראש השנה - לחצו כאן


דגים ברוטב שמנת, דבש, חרדל ותימין
  טיפים מהשף של ריצ'  
טוחן מדיה בניית אתרים