מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון למרק ארטישוק ירושלמי / תרצה צימרינג

 

החומרים:



1 ק"ג ארטישוק ירושלמי קלוף ופרוס
25 גרם חמאה
2 בצלים קצוצים 
3 שיני שום קצוצות
1 ליטר מים
2 כפות אבקת מרק עוף
מלח ופלפל שחור
1 מיכל בסיס לבישול והקרמה של ריצ'

 

להגשה:


עירית קצוצה או אגוזי מלך קלויים קצוצים
 


ההכנה:

 

  1. ממיסים את החמאה בסיר ומטגנים את הבצל עד שהתחיל להזהיב. מוסיפים את השום ואת הארטישוק הירושלמי.
  2. מוסיפים את המים ומרתיחים. מכסים את הסיר, מנמיכים את האש מבשלים עד שהארטישוק רך. מתבלים באבקת מרק עוף מלח ופלפל. מ
  3. רסקים בבלנדר לקרם חלק. מוסיפים את הבסיס לבישול והקרמה של ריצ', מבשלים מעט ומסירים מהאש.
  4. מחלקים לצלחות ומפזרים מעל עירית קצוצה או אגוזי מלך.
מרק ארטישוק ירושלמי - מתכונים לבישול